Hozzávalók:
A tésztához:
25 dkg cukor
20 dkg darált dió
5 kanál liszt
1 cs csomag sütőpor
A krém hozzávalói:
10 kanál cukor25 dkg margarin
15 dkg durvára vágott, pergelt dió
8 tojás sárgája
5 kanál porcukor
1 cs karamell ízű pudingpor
Elkészítése:
A tésztához a tojások fehérjét felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót és egy 25*35 cm-es tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük. Miután a piskóta kihűlt, 3-4 kanál olajban megolvasztjuk a fehér csokoládét és rákenjük, majd hagyjuk dermedni.
A krémhez a cukort karamellizáljuk, hozzáadjuk a margarint, majd jól összefőzzük, miután a margarin elolvadt hozzáadjuk a pergelt diót. A tojások sárgáját elkeverjük a porcukorral és a pudingporral, majd ezt beletesszük a margarinos cukorba és újra összefőzzük, majd a piskótára simítjuk.
Mikor a krém a kihűlt a piskótán, 4-5 kanál olajban megolvasztjuk az étcsokoládét és a sütemény tetejére kenjük.
A Snickers-ben mogyoró van nem dió !!!
VálaszTörlésEn is igy tudom,meg etcsoki,fehercsoki menyiseget nem latom
VálaszTörlés