Hozzávalók:
3 evőkanál
liszt
3 dl tej
1 csomag
vaníliás cukor
5 evőkanál
cukor
15 dkg
kókuszreszelék
10 dkg
margarin
A
beforgatáshoz:
5 dkg
kókuszreszelék
A közepébe:
földimogyoró
vagy egész mandula
Elkészítés:
A lisztet a
tejjel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a cukrokat, és sűrű krémmé
főzzük. Langyosra hűlve belekeverjük a 15 dkg kókuszreszeléket, és
beledolgozzuk a margarint is.
Ha teljesen kihűlt, akkor kis golyókat formázunk belőle, közepébe belenyomjuk a mogyorót vagy mandulát, kókuszreszelékbe forgatjuk.
Ha teljesen kihűlt, akkor kis golyókat formázunk belőle, közepébe belenyomjuk a mogyorót vagy mandulát, kókuszreszelékbe forgatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése